• Een blinkend voertuig is goed voor uw imago zowel privé als professioneel. Daarom bieden wij u de totaaloplossing voor uw voertuigen kwalitatief te wassen of te onderhouden zonder tijdverlies. Zo heeft u meer vrije tijd voor andere zaken!
  • Voor uw wagen door onze wasstraat rijdt zorgen wij voor de voorwas. Uw wagen wordt met zeep ingeneveld en met hoge druk gereinigd. Daarna worden moeilijk bereikbare plaatsen handmatig gewassen. Dit proces wordt terug herhaald in de carwash, maar door de manuele voorwas kan onze chemie in de wasstraat beter inwerken op vervuiling en wordt de wagen beter gereinigd! Een kleine moeite voor ons maar eentje met een zichtbaar beter resultaat.
  • Onze wasstraat is uitgerust met zachte textiel zodat uw lak niet beschadigd wordt tijdens het wassen. Onze wasinstallatie maakt geen krassen en de waskringen op de lak worden dankzij de zachte textiel tot een minimum herleid.  Bij elke wrijving kunnen er waskringen ontstaan, ook wanneer men handmatig wast. Deze waskringen kan u wel laten verwijderen door één van onze verschillende polishpaketten!
  • Ieder van ons brengt behoorlijk wat tijd door in de wagen, daarom mogen klanten na de wasstraat gratis stofzuigen. Onze centraal aangestuurde industriële stofzuiginstallatie zorgt voor een enorme zuigkracht. Op ons terrein zijn er automaten waarin u verschillende doekjes en/of producten vindt om uw voertuig te onderhouden.
  • Wenst u liever zelf uw voertuig te wassen dan staan er 6 wasboxen ter uw beschikking!
  • Door onze ruime openingsuren en ideale ligging zijn wij makkelijk bereikbaar en kan u dus steeds met een propere wagen rijden.