Onze visie

Een blinkend voertuig is goed voor uw imago zowel privé als professioneel.

Wij bieden u de totaaloplossing voor uw voertuigen kwalitatief te wassen of te onderhouden zonder tijdverlies. Zo heeft u meer vrije tijd voor andere zaken!

Elke wagen die door onze wasstraat rijdt krijgt eerst een manuele voorwas. Dankzij deze voorwas kan onze chemie in de wasstraat beter inwerken op vervuiling en wordt de wagen beter gereinigd! Een kleine moeite voor ons maar eentje met een zichtbaar beter resultaat.

Onze wasstraat is uitgerust met zachte textiel zodat uw lak niet beschadigd wordt tijdens het wassen. Onze wasinstallatie maakt geen krassen en de waskringen op de lak worden dankzij de zachte textiel tot een minimum herleid.

Omdat ieder van ons behoorlijk wat tijd doorbrengt in de wagen, mogen klanten na de wasstraat gratis stofzuigen. Onze centraal aangestuurde industriële stofzuiginstallatie zorgt voor een enorme zuigkracht. Op ons terrein zijn er automaten waarin u verschillende doekjes en/of producten vindt om uw voertuig te onderhouden.

Wij proberen zo duurzaam mogelijk auto’s te wassen in onze installaties.

90% van het gebruikte water wordt gerecycleerd in onze biologische waterzuivering. Daardoor gebruiken wij slechts 40l water voor een gemiddelde wasbeurt. Het grootste deel hiervan komt uit onze regenwaterputten waar wij 80.000l water kunnen opvangen. Na een wasbeurt wordt het afvalwater gezuiverd in onze waterzuivering waardoor vuil en zeep niet in het rioleringsstelsel terechtkomen.

Naast het ecologisch watergebruik wekken wij 30% van ons energieverbruik op via de zonnepanelen op ons terrein. Door nieuwe investeringen en slimme technieken gaan wij dit percentage verder optrekken in de komende jaren. Hierdoor zullen wij in de toekomst steeds duurzamer kunnen wassen.