Onze Wasstraat

In 2013 hebben wij onze wasinstallatie volledig vernieuwd en hebben wij voor een wasstraat van het Duitse merk Christ, al jaren een gekende referentie in de carwash wereld, gekozen. Wij hebben onze wasstraat met sensotex-textielborst uitgerust om u een 100% krasvrij wasresultaat te garanderen.

Onze wasstraat is voorzien van een borstelportaal waarbij de wagen gewassen wordt met polish. Door behulp van nanotechnologie wordt jouw wagen beter gereinigd en krijgt de wagen terug zijn oorspronkelijke glans.

Om uw wagen te drogen & beschermen gebruiken wij wax bij elke wasbeurt. Kiest u voor de extra glansprotector dan krijgt u van ons een kenolon wax die de lak van uw wagen langdurig beschermt. Regelmatig gebruik zorgt voor een ultieme glans en een sterk waterafstotend effect.

Wij gebruiken wij de producten van het innovatieve Kenotekgamma. Dit zijn kwaliteitsproducten die gebruik maken van nanotechnologie. Enkel het beste is goed genoeg!

Bij Carwash Isocom bent u zeker van een duurzame wasbeurt. 100% van het water wordt gerecyleerd en gefilterd via een biologisch methode. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Dus ook aan het milieu wordt gedacht.

Ons wasproces uitgelegd

Voor de wagen op de ketting komt wordt hij met hogedruk gewassen en worden de moeilijk te reinigen zones handmatig gewassen.

Onze sensotex-textielborstels garanderen een 100% krasvrij wasresultaat.

Bij ons geen extra betalende velgenreiniging. Bij elk programma zit de beste mogelijk velgenreiniging inbegrepen.

Om uw wagen te drogen & beschermen gebruiken wij wax bij elke wasbeurt.

Wanneer u kiest voor onderbodemwas wordt de onderkant van u wagen, in de wasstraat, gewassen met hogedruk.

Het glanspolish portaal reinigt jouw wagen met een polish. Door de nanotechnologie wordt de wagen beter gereinigd en beschermd.

De glansprotector is een hoog geconcentreerde wax die zorgt voor een langdurige bescherming en een sterk vuil- en waterafstotend effect.

Waarom voor ons kiezen ?

  • Vriendelijke en snelle service
  • Onze manuele voorwas zorgt voor een proper eindresultaat
  • Hoge wascapaciteit dus geen lange wachttijden meer
  • Velgenreiniging inbegrepen bij elke wasbeurt
  • Showroomglans door onze glanspolish
  • Osmosewater en automatische droogzone zorgen voor een vlekkeloos eindresultaat